Vind bogen Sundere Kager – uden sukker, mælk & gluten

 


Vind og nyd at spise mere kage… Med bogen Sundere Kager kan du have lidt mere god samvittighed, når du spiser 2 eller 3 stykker kage.  

Bogen indeholder opskrifter uden sukker, mælk og gluten. De fleste af bogens 61 opskrifter er baseret på nødder og frugt hvilket er et reelt alternativ til hvedemel og sukker – ikke kun i forhold til ernæring men også i fohold til god og lækker smag. Og sundere kager må jo være lig med mere kage 😉

Du behøver ikke være sundhedsfanatiker for at nyde godt af Tanja Thara Aakerlunds lækre kager, desserter og boller uden sukker, mælk og gluten. Ideen bag Sundere Kager er derimod, at kager baseret på nødder og frugt skal blive lige så almindelige på kagebordet som de mere traditionelle kager med hvedemel. Ikke kun fordi, de er sundere ernæringsmæssigt, men ganske enkelt fordi de smager godt.

Udgangspunktet for kagerne i Sundere Kager er, at de skal være billige, simple og lette at lave. Stort set alle ingredienser kan købes i det lokale supermarked, og opskrifterne er lavet sådan, at der er mulighed for at skifte ingredienserne med tilsvarende ingredienser, du allerede har derhjemme. På den måde undgås madspild og de der halvfyldte poser med ting, du købte, fordi du skulle bruge en teskefuld i en opskrift, og så brugte du det ellers aldrig igen.

Vi trækker lod om hele 5 eksemplarer af bogen til en værdi af 249 kr. stk.

Vinderne trækkes torsdag d. 18. maj 2017 og får besked via e-mail.


Konkurrencen er slut og der
er trukket en vinder som har fået besked vi email.

SENESTE KONKURRENCER