Vind Blue Birds fra Kamman & Pedersen


Vind og nyd at få noget nyt op på væggene. Foråret er lige om hjørnet og det er tid til at friske boligen og indretningen lidt op. Nu kan du vinde det populære motiv “Blue Birds” fra Kamman & Pedersen. 

Stærke fornemmelser for trends og tendenser og det kreative, gode samarbejde er opskriften bag det succesfulde og mangeårige partnerskab mellem Kamman & Pedersen. Successen der kollektion efter kollektion, udmønter sig i lækre plakater og tegninger i farver og prints, der passer fabelagtigt ind i den skandinaviske boligindretning.

Kamman & Pedersen trækker inspiration til deres kunst i naturen, under varmere himmelstrøg, i forskellige mønstre, materialer, strukturer og fotos. Kort sagt, hvor de færdes inspireres de begge. Nøje udvalgte og ret så simple motiver tilsat Kamman & Pedersens fornemmelser for, hvad der rører sig inden for boligindretning, kombineret med deres unikke, sikre stil, form og farvevalg giver alle vægge i alle hjem hygge og særpræg. Om man er til den rå industrielle stil, stram minimalisme, eller den mere stoflige og romantiske indretning så passer Kamman & Pedersens designs ind.

Alle plakater og rammer fra Kamman & Pedersen er FSC mærket med øje for en bæredygtig produktion.

Du vinder plakaten “Blue Birds” i egetræsramme i størrelsen 30 x 40 cm. Værdi: 399 kr.

Alle motiver fra Kamman & Pedersen kan ses og købes her

Vinderen trækkes d. 22. februar 2018 og får besked via e-mail.

Konkurrencen er slut og der
er trukket en vinder som har fået besked vi email.